Actualitat

Serveis Funeraris de Barcelona s’adhereix a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya

14/10/2016

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora, ha signat la seva adhesió a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, òrgan depenent de l’Agencia Catalana de Consum de la Generalitat de Catalunya durant un any. A l’acte van assistir, per part de Serveis Funeraris de Barcelona, la seva directora general, Sra. Silvia Ramis, la Sra. Montserrat Ribera, directora de l’Agència Catalana de Consum i la Dra. Mariló Gramunt, presidenta de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya. La signatura de l’acord ha tingut lloc a la seu de l’Agència Catalana de Consum.

Amb aquest adhesió, la companyia funerària vol refermar, un cop més, el seu compromís de desenvolupar una relació de màxima transparència i professionalitat amb els usuaris dels seus serveis. Incorporar-se a una Junta Arbitral de Consum suposa per a Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora que aquesta entitat independent podrà revisar els procediments i mecanismes que es duen a terme a l’hora de contractar un servei funerari per assegurar que es mantinguin dins de la màxima claredat en l’àmbit del dret. 

D’aquesta manera, Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora atorga als seus clients, de manera voluntària, la potestat de presentar una reclamació a un organisme públic i independent que actuarà amb agilitat, professionalitat i de forma gratuïta per ambdues parts basant-se exclusivament en allò que regulen les lleis vigents en cada cas. L’àmbit de l’acord d’actuació inclou les comarques del Baix Llobregat i el Bages, àrees on Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora està fortament implantada.

També i en aquesta línia, enguany, Mémora ha impulsat la signatura d’un Codi de Bones Pràctiques de les Empreses de Serveis Funeraris, juntament amb l’Associació d’Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya i de la mà del Síndic de Greuges de Catalunya. Un pas rellevant i valent en l’autoregulació del sector funerari i en la defensa dels drets de les famílies.