Actualitat

Serveis Funeraris de Barcelona-Mémora entrega el Premi a l’excel·lència en qualitat en hospitals

12/01/2017

Serveis Funeraris de Barcelona - Mémora patrocina el premi Avedis Donabedian a l’Excel·lència en Qualitat en Hospitals que enguany s’ha atorgat a l’Hospital Plató de Barcelona. La Directora general de Serveis Funeraris de Barcelona-Mémora, Silvia Ramis, i el Director Corporatiu de Captació i Prescripció, Joan Berenguer, ha lliurat el premi al Sr. Tomás Alonso Carrasco, Director Assistencial de l’Hospital Plató.

L’entrega ha tingut lloc durant l’acte de celebració del “Concert de Cap d’Any de la Sanitat” al Palau de la Música Catalana davant de més de 2.000 persones de l’àmbit de la salut, universitats i gestió hospitalària i ha estat presidit per l’Honorable Conseller de Salut, Sr. Antoni Comin. També ha comptat amb la presència del Dr. Alvar Net, President del Patronat de la Fundació Avedis Donabedian, la Dra. Rosa Suñol, Directora de la Fundació, i la Sra. Paula Wilson, Presidenta de la Joint Commission International.

L’Hospital Plató ha estat reconegut per la seva capacitat d’adaptar-se als canvis, establir aliances i aprofitar les oportunitats per millorar especialment en matèria de responsabilitat social corporativa i qualitat assistencial. Cal destacar els projectes d’educació per la salut “Salut al Carrer”, la col·laboració amb una ciutat de Senegal i les seves experiències assistencials que consisteixen en una millor gestió dels processos, la implementació dels equips de gestió assistencial mèdics amb l’objectiu de donar als serveis la capacitat i les eines per planificar les seves activitats en benefici del pacient.

Aquesta és la sisena vegada que l’entitat funerària patrocina un guardó de l’àmbit sanitari i s’emmarca en la política de Responsabilitat Social Corporativa d’SFB- Mémora de retornar a la societat part del que aquesta li encarrega. A més, dóna suport als professionals de centres sociosanitaris, hospitals i residències per la millora de la qualitat assistencial als malats, així com a l’atenció d’aquests i dels seus familiars en el procés final de la vida.