Actualitat

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora entrega el premi a l’Hospital Povisa-Vigo i l’Hospital Puerta de Hierro - Majadahonda a l’excel·lència en qualitat en hospitals

15/01/2016

Serveis Funeraris de Barcelona (SFB) -Grup Mémora patrocina el premi organitzat per la Fundació Avedis Donabedian a l’Excel·lència en Qualitat en Hospitals que enguany s’ha atorgat a l’Hospital Povisa-Vigo i a l’Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda. El Conseller Delegat de Grup Mémora, el Sr. Juan Jesús Domingo, ha lliurat el premi a la Sra. Mª Antonia Muñoz Mella, Directora de Qualitat i Infermeria de l’Hospital Povisa-Vigo i Director General de Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora, ha lliurat el premi al Sr. Ricardo Herranz Quintana, Gerent de l’Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda. 

L’entrega ha tingut lloc durant l’acte de celebració del “Concert de Cap d’Any de la Sanitat” al Palau de la Música Catalana davant de més de 2.000 persones de l’àmbit de la salut, universitats i gestió hospitalària i ha estat presidit per l’Honorable Conseller de Salut, Sr. Boi Ruiz. També ha comptat amb la presència del Dr. Alvar Net, President del Patronat de la Fundació Avedis Donabedian, la Dra. Rosa Suñol i el Sr. Joaquim Bañeres, Directors de la Fundació, la Sra. Gemma Tarafa Comissionada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona i la Sra. Paula Wilson, Presidenta de la Joint Commission International.

L’Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda ha estat reconegut per la seva capacitat d’implicació dels professionals d’un centre hospitalari complex i de grans dimensions i per l’alt grau de col·laboració amb centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i altres hospitals. L’Hospital Povisa-Vigo ha destacat per sobre d’altres candidats a rebre el premi pels seus excel·lents resultats en la disminució d’infeccions nosocomials; la implantació d’un codi ictus informatitzat que incorpora una alerta específica intrahospitalària o el fet el 99% de les intervencions quirúrgiques disposin d’un procediment informàtic que assegura tots els paràmetres recomanats per l’OMS. 

Aquesta és la cinquena vegada que l’entitat funerària patrocina un guardó de l’àmbit sanitari i s’emmarca en la política de Responsabilitat Social Corporativa d’SFB-Grup Mémora de retornar a la societat part del que aquesta li encarrega. A més, dóna suport als professionals de centres sociosanitaris, hospitals i residències per la millora de la qualitat assistencial als malats, així com a l’atenció d’aquests i dels seus familiars en el procés final de la vida.   

Premios Avedis Donabedian SFB-Grupo Mémora - Hospital Povisa de Vigo  Premios Avedis Donabedian SFB Grupo Mémora - Hospital Puerta del Hierro