Notícies

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora organitza el VI Memorial Laic

16/06/2016

Més de 250 persones van assistir ahir al vespre al VI Memorial Laic en homenatge a totes les persones que ens van deixar durant l’any 2015 i que els seus familiars van triar com a ritual de comiat una cerimònia laica. L’acte, novament organitzat per Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora, va tenir lloc a l’oratori del Tanatori de Les Corts de Barcelona. 

Al Memorial hi van ser convidats tots els familiars que van perdre un ésser estimat durant el 2015. L’acte es va iniciar amb unes paraules de benvinguda que van anar a càrrec de Josep París, Director de Desenvolupament Corporatiu de SFB-Grup Mémora i van continuar amb la lectura de poemes i textos per part dels professionals d’SFB-Grup Mémora que habitualment oficien les cerimònies laiques als tanatoris de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. 

El moment més emotiu de l’esdeveniment va tenir lloc quan es va recordar el nom de les persones difuntes i els seus familiars s’acostaven a l’altar per encendre una espelma en memòria seva. Tot l’acte va estar acompanyat de música en directe interpretant temes contemporanis. 

L’empresa funerària organitza aquest esdeveniment per sisè any consecutiu com a resposta a l’increment constant de cerimònies laiques celebrades als tanatoris de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. L’any 2015 es van superar les 1.850 cerimònies laiques, la qual cosa suposa un 16,8% del total de cerimònies celebrades a totes les instal·lacions d’SFB-Grup Mémora i més del doble de les realitzades fa només 5 anys enrere (5,7%).