Actualitat

Prop de 300 persones participen a la "3a Passejada per la Vida" solidària de Mémora a L’Hospitalet

11/11/2016

Unes 300 persones han participat a la "3a Passejada per la Vida" organitzada per Mémora a la ciutat de L'Hospitalet el dia 5 de novembre, coincidint amb els dies posteriors a la festivitat de Tots Sants. Es tracta d'una caminada popular i solidària de 7,5 quilòmetres amb la finalitat de col·laborar amb el projecte “Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil”, impulsat per Creu Roja i dirigit a tots els sectors socials per fer front de manera col·lectiva a l'augment de la pobresa infantil a Catalunya, reforçant les actuacions per cobrir les necessitats més bàsiques dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

La passejada ha comptat amb la presència dels vicepresidents de Creu Roja L'Hospitalet, Eloi Moliner i Enric Marti, representants de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet i la directora de Serveis Funeraris de Barcelona, Sílvia Ramis. 

Els participants de la caminada han col·laborat amb la causa comprant una samarreta solidària per valor de 5 euros. A banda d’aquesta aportació econòmica, cal afegir la donació dels productes alimentaris sobrants de l’activitat que sumen més de 500 quilos entre pomes, brics de caldo i ampolles d’aigua. Tots aquests aliments es repartiran durant el mes de novembre a les persones que formen part del projecte “Aliments per la Solidaritat” que gestiona Creu Roja i promou que les famílies puguin continuar en el seu nucli i fer vida a casa cuinant segons els seus costums i preservant al màxim l’esperit familiar. 

La “3a Passejada per la Vida” es consolida a L’Hospitalet i pretén convertir-se en una cita anual per a ciutadans de totes les edats. A més a més, justament en aquests dates, quan es ret homenatge als difunts, Mémora ha volgut compartir una passejada per i per a la vida. Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració d'entitats com l'Ajuntament de L'Hospitalet, el Consell Català de l'Esport i la Diputació de Barcelona així com de diferents companyies: La Vanguardia, El Periódico, Indus Auto, Bergadana, Aneto, Aquaservice, Ergo, Seidor, MCongress, Onet i Divina Aurora.