Actualitat

Més de 1.600 persones assisteixen al memorial religiós que Serveis Funeraris de Barcelona - Mémora organitza en memòria dels difunts

30/11/2016

Més de 1.600 persones es van aplegar ahir al vespre al memorial religiós que Serveis Funeraris de Barcelona - Mémora va organitzar a la Basílica de Santa Maria del Mar. La missa va ser oficiada pel l’Arquebisbe de Barcelona, Monsenyor Juan José Omella i Omella, el rector de Santa Maria del Mar. Mn. Salvador Pié, i altres diaques i sacerdots que habitualment oficien als tanatoris de la ciutat de Barcelona.

El grup Music and Sons va interpretar el “Rèquiem à 15” de Heinrich Ignaz Franz von Biber junt amb un cor de veus que van acompanyar la litúrgia. Serveis Funeraris de Barcelona - Mémora organitza aquest acte en memòria de totes aquelles persones que ens han deixat en el decurs del primer semestre del 2016. Aquesta ha estat la setzena edició de la Missa Funeral i la novena vegada que s’ha celebrat a la Basílica de Santa Maria del Mar. 

Degut a l’èxit de convocatòria i assistència l’acte al mes de febrer de 2017 es va celebrar la corresponent als difunts del segon semestre de l’any.