Sobre SFB

Serveis Funeraris de Barcelona

Benvinguts i benvingudes a Serveis Funeraris de Barcelona - Grup Mémora

 

Som una companyia de serveis funeraris que oferim una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i les necessitats de les famílies davant la pèrdua d’un ésser estimat. 

Saber afrontar les necessitats de les famílies actuals i adaptar l’estructura de la companyia a la realitat canviant de la societat són reptes als quals Serveis Funeraris de Barcelona (SFB) ha sabut respondre al llarg dels més de 100 anys d’història adoptant propostes innovadores. Unes innovacions que han estat capaces de revolucionar el concepte de servei funerari i ens ha permès diferenciar-nos i convertir a SFB en líder i referent per a la resta del sector.

Som molt conscients del tabú que encara representa la mort per a amplis sectors de la nostra societat. Trencar-lo i facilitar la connexió entre tots els estaments implicats en el procés final de la vida és un objectiu en el que estem treballant a través de les múltiples accions que hem dut a terme dins de la nostra política de Responsabilitat Social.

SFB ha demostrat la seva voluntat de compromís oferint un servei d’alta qualitat amb professionals formats i propers. Ara, el volem impulsar encara més per tal de corroborar la nostra implicació amb la societat. Un altre àmbit on SFB fa temps que s’ha implicat directament és el sector sanitari. Formar els professionals de la salut que han d’enfrontar-se diàriament amb els familiars i malalts terminals és imprescindible per poder oferir-los suport. La nostra implicació també s’ha centrat en el medi ambient i el comportament ètic.  

En definitiva, Serveis Funeraris de Barcelona – Grup Mémora referma la seva voluntat de compromís amb tots els implicats en el procés final de la vida per tal mantenir la proximitat amb els ciutadans sota els valors que sempre l’han caracteritzat: respecte, confiança i innovació