Notícies

Més de 2.000 persones assisteixen al memorial religiós que Serveis Funeraris de Barcelona - Grup Mémora organitza en memòria dels difunts

03/03/2016

Més de 2.000 persones es van aplegar ahir al vespre al memorial religiós que Serveis Funeraris de Barcelona – Grup Mémora va organitzar a la Basílica de Santa Maria del Mar. La missa va ser oficiada pel Bisbe Auxiliar de Barcelona, Mn. Sebastià Taltavull; el vicari de la Basílica de Santa Maria del Mar i altres diaques i sacerdots que habitualment oficien als tanatoris de la ciutat de Barcelona.

El grup Music and Sons va interpretar la “Little Jazz Mass” de B. Chilcott junt amb un cor de veus que van acompanyar la litúrgia. Serveis Funeraris de Barcelona – Grup Mémora organitza aquest acte en memòria de totes aquelles persones que ens han deixat en el decurs del primer trimestre del 2015. Aquesta ha estat la quinzena edició de la Missa Funeral i la vuitena vegada que s’ha celebrat a la Basílica de Santa Maria del Mar. 

Degut a l’èxit de convocatòria i assistència l’acte s’ha de dividir en dos memorials, al desembre es va celebrar la corresponent als difunts del primer semestre de l’any 2015 i ara al mes de febrer el corresponent als difunts del segon semestre de l’any.