Serveis

Serveis funeraris

Condicionament de difunts

Vestimenta pensada per a la presentació perfecta de l’ésser estimat a l’hora de la vetlla i un condicionament perquè el difunt presenti un aspecte relaxat i reposat, a través de la tanatoestètica i la tanatopràxia. 

Floristeria

Les flors constitueixen una manera molt sincera de transmetre als familiars el nostre suport i la nostra solidaritat en els moments més difícils. L’ornament floral acompanya a la persona difunta a la vetlla, durant la cerimònia i també podrà romandre al seu costat o es podrà recuperar com a guarniment per a unitats d’enterrament, record o custòdia familiar.

Des de la secció de Floristeria pots accedir al catàleg floral, consultar tots els tipus i les varietats (des de les opcions clàssiques fins a més contemporànies) i triar l’ornamentació floral que s’adapti millor als teus desitjos.

Serveis musicals

La música és present en els moments més importants de la nostra vida. Serveis Funeraris de Barcelona - Grup Mémora ofereix un ampli repertori amb una alta qualitat interpretativa en directe, tenint cura de tots dels detalls. La música com a expressió dels bons records, de meditació i contemplació és sol·licitada per a les celebracions amb la finalitat d’atorgar a la cerimònia del funeral un ambient més personalitzat, entranyable, emotiu i íntim.

Fèretres

Posem a disposició de les famílies un ampli catàleg de fèretres per escollir el que més s’adeqüi a les seves necessitats. Bona part d’aquests estan fabricats a la fàbrica de Grup Mémora i es comercialitzen amb la marca Eurocoffin. Destaquen per la qualitat artesanal, la utilització de la tecnologia més innovadora i perquè el procés de producció és sostenible utilitzant fustes de certificació d’origen i vernissos a l’aigua de baix impacte ambiental.

Urnes

Per als qui optin per la incineració, el Serveis Funeraris de Barcelona - Grup Mémora ofereix diferents tipus d’urnes perquè s’adaptin a les seves necessitats, elaborades amb fusta, porcellana, metalls, i també amb l’opció de triar-ne de biodegradables. 

Entapissats

És possible la personalització total del fèretre permetent escollir, fins i tot, l’entapissat interior del taüt, amb la idea d’embolcallar i protegir el difunt com si fos el seu darrer llit. El catàleg inclou diferents colors, estampats i textures, com el teixit setinat, jacquard, cantera o vellut, entre d’altres, que confereixen a les peces calidesa, exclusivitat i suavitat.