Memorial Laic

IX Memorial Laic 2019

Serveis Funeraris de Barcelona-Mémora, organitza el IX Memorial Laic en homenatge a totes les persones que ens han deixat durant l’any 2018-2019 i que van triar com a acte de comiat una cerimònia laica. 

Amb aquest acte, volem retre un homenatge a tots aquells que ens han acompanyat durant una part del nostre trajecte vital i que, a la vegada, han optat per un comiat d’acord amb les seva manera de pensar i de sentir. Encenent una espelma, serà una ocasió perquè amics i familiars pugueu mantenir viva la memòria dels que ja no hi són. 

El Memorial s'emetrà en directe per Internet a partir de les 19.30h (hora d'inici de la cerimònia)

 

*Nota: si teniu problemes per visualitzar l'acte, pot ser perquè el navegador ha bloquejat el streaming com connexió no segura. Podeu desactivar la connexió no segura realitzant aquests passos: clicar sobre el candau que apareix a la barra de navegació (la barra de navegació és on es mostra l’adreça web https://www.sfbsa.es/ca/memorial-laic) i clicar en el text "desactivar protecció" o "activar contingut no segur".

Disposem de més informació sobre les condicions de la gravació i la tramesa de dades online. Preguem consulteu les condicions de privacitat de la nostra pàgina web a l’apartat «Condicions de Privacitat d’Actes Públics»