Centres

Funerària / Tanatori Mémora Manresa

El nou Tanatori Mémora Manresa se situa al costat del cementiri municipal de la ciutat i pren el relleu a les antigues instal·lacions de la Funerària Mémora Fontal del C/ Bruc. La mateixa professionalitat i atenció en un entorn nou, modern i innovador que respon a les necessitats de les famílies d'avui. 

El tanatori Mémora, de més 1.550 m2, compta amb: 4 sales de vetlla modernes, acollidores i confortables (tres d’elles de 70 m2 i una de 120 m2 amb possibilitat d’ampliar-se fins a 190m2 per a les famílies que així ho requereixin; una sala de cerimònies amb capacitat per a 200 persones equipada amb tecnologia audiovisual per oferir a les famílies la màxima personalització; un espai amb columbaris per poder donar destí i dipositar les urnes de cendres. 

El  nou Tanatori Mémora Manresa, també disposa d'oficina d'atenció sobre productes i serveis funeraris, on es pot: tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com l'acompanyament en el dol. Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors

Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Manresa, Artés, Balsareny, Navàs, Sallent, Santpedor i Súria. A la capital del Bages també ens apropem a les famílies a través de l'Espai de Suport Manresa - Bages ubicat al centre de la ciutat. 

Telèfon: 
900 231 132

Horari: 
9:00 - 21:00
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Catering

Catering

Catering

Florist

Florist

Floristería

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Vendering

Vendering

Vending

Veure defuncions recents Catàleg floral

C/ Lemmerz 1-5 , 08240   Manresa      
Mapa